In de Dieu zijn meerdere ruimtes te huren. Voor een dagdeel of een dag, met of zonder bediening, met of zonder champagne of koffie en met of zonder hapjes, lunch of diner.

Al naar gelang uw behoefte zijn touchscreen, tablets en geluidssystemen beschikbaar.

Bij De Dieu draait alles om service. Uw gasten zullen zich thuis voelen en niets te kort komen. Van water en koffie tot wijnproeverij, champagne of wat verder wenselijk is.

Neem contact op of vul direct een aanvraag in. Het team van De Dieu staat voor u klaar.

Voor een bestuursvergadering of een bijeenkomst van uw organisatie, bedrijf of vereniging heeft u in De Dieu verschillende mogelijkheden. Er is de mogelijkheid in intieme sfeer met elkaar te spreken, maar ook om met een groep van vijftig mensen bijeen te komen. En altijd in voorbeeldig ingerichte ruimten met uitstekende voorzieningen. We streven ernaar altijd topkwaliteit te leveren. Dat uit zich niet alleen in de schitterende locatie, ook in de kwaliteit van de koffie (altijd van vers gemalen bonen), de aankleding en de service.

De Dieu is uitstekend geschikt om (product)presentaties te houden of om het tekenen van dat belangrijke contract luister bij te zetten. Op uw gasten zal de beleving van Huize De Dieu grote indruk maken. De Dieu mixt klassieke en moderne ingrediënten tot een heerlijke cocktail. Kom langs en ervaar het zelf!

De bestuurskamer

Deze kamer is voorzien van een vergadertafel en naar wens twee tot acht stoelen. Er is een 42 inch interactive touchscreen aanwezig. De kamer heeft een prachtig, gerestaureerd stucplafond en is uitstekend geschikt voor kleinere gezelschappen. Natuurlijk kunt u zich in deze ruimte ook laten bedienen. Deze kamer ligt op de eerste verdieping aan de tuinzijde.

Tarieven voor deze kamer vanaf € 325,- , altijd met bediening!

Neem voor een passend arrangement contact op met ons team.

Reserveren

De Carel-zaal

Deze ruimte ligt op de eerste etage aan de straatzijde. Het grote raam biedt ruim zicht op de hustle and bustle in de Langestraat. De zaal is gemeubileerd met een antieke refractory table, wat betekent dat de tafel voor uw gezelschap op maat gemaakt wordt. Er passen twee tot zestien stoelen omheen.

Tarieven voor deze kamer vanaf € 450,- , altijd met bediening!

Neem voor een passend arrangement contact op met ons team.

Reserveren

De sigarenlounge

Aan de tuinzijde op de eerste verdieping vindt u de sigarenlounge. Rijk ingericht met leren fauteuils, uitgekiende verlichting en een brede selectie aan rookwaar, veilig bewaard in humidors. Een goed glas whisky smaakt in de sigarenlounge dubbel zo goed! Als u een intieme sfeer zoekt -ook als niet-sigarenroker- zit u in de sigarenlounge goed. Ook hier alle dranken en hapjes naar wens voorhanden. Laat staan de betere sigaar, wellicht te genieten met uitleg van een expert. U vraagt het maar.

Tarieven voor deze kamer vanaf € 450,-.

Neem voor een passend arrangement en reservering contact op met ons team. Deze ruimte is in gebruik bij de Herensociëteit en derhalve niet altijd beschikbaar.

Reserveren

De media-kamer

Aan de voorzijde, met lichtinval vanaf de Langestraat, ligt de media-kamer. Hier staan in bioscoop- of informele opstelling meerdere kleine banken en fauteuils. Hoog plafond, stucwerk, marmeren schouw: check. Curved 78 inch LED TV: check! Ideaal voor productpresentatie, showreel, documentaire of film. Keer het scherm de rug toe en vergader in lounge-opstelling. Dat kan uiteraard ook!

Tarieven voor deze kamer vanaf € 450,- , altijd met bediening!

Neem voor een passend arrangement contact op met ons team.

Reserveren

De Bar

Aan de straatzijde vindt u onze prachtige bar. Met tropisch hout, marmeren bladen en een verlichte, met onyx beklede tap is het een smaakvolle eye-catcher. Wine by the glass, Swinckels en specialiteiten op de tap, grote champagnekoelingen vol met lekkers… gecombineerd met een ruim vier meter hoog stucplafond, antieke schouw en grisaille. Ideale plek voor uw bedrijfsborrel, feestje, of verjaardag. De bar, met naastgelegen lounge met zitplaatsen en banken, is op afspraak te huur.

Tarieven voor deze kamer vanaf € 300,- , altijd met bediening!

Neem voor een passend arrangement contact op met ons team.

Reserveren